Kontakta oss

Personlig kontakt:

Vill du som patient komma i kontakt med oss för exempelvis utredning eller bedömning?
Vi besvarar mail och telefonsamtal under alla vardagar och bokar in besök efter överenskommelse.

Växel: 023-669 51 55
E-post: info@sjukvardskompetens.com

Intresserad av att bli en del av vårt nätverk av specialister och kunskapspartners?

Skandinavisk Sjukvårdskompetens är företaget för dig som vill vara med och utveckla vården samtidigt som du investerar i dig själv. Vår affärsidé bygger på att skapa långsiktiga samarbeten med specialister inom vår nisch där vi gemensamt kan åta oss uppdrag. Genom vår interna kompetens kan vi bland annat bistå med anbudsskrivning vid offentlig upphandling, administration under avtalstiden och säkerställande av ytterligare resurser.

Vårt omfattande nätverk består av framförallt läkare, psykologer, socionomer, beteendevetare, sjuksköterskor och arbetsterapeuter, alla skickliga specialister inom sina respektive gebit. Är du intresserad av att veta mer om oss och hur vi arbetar är du varmt välkommen att kontakta oss.

Specialisterna i vårt nätverk ges relevant vidareutbildning, handledning, coachning, nätverk med regelbundna nätverksträffar, och inte minst möjligheten att själv styra över sin egen utveckling som kliniker. Så kontakta oss om det är en dialog kring dina uppdrag samt din kompetensutveckling du är intresserad av.

Vi sätter ett stort värde i att etablera relationer och förtroenden genom en direkt och personlig dialog med våra specialister och kunskapspartners.


Verksamhetsledare och huvudansvarig kontaktperson

Therese Lundstedt Niord

Therese Lundstedt Niord

Personalvetare och fil. Mag. i Arbetsliv och hälsa. Therese har under de senaste 10 åren arbetat med bland annat personalfrågor, kvalitetsledningssystem, rekrytering, bemanning och arbetslivsinriktad coachning. Therese har spetskompetens inom arbetsrättslig lagstiftning och arbetsmiljöfrågor.
therese@sjukvardskompetens.com