BEHANDLINGSASSISTENTER TIMVIKARIER TILL HVB KRAFTAVERK, GAGNEF
27feb

BEHANDLINGSASSISTENTER TIMVIKARIER TILL HVB KRAFTAVERK, GAGNEF

Skandinavisk Sjukvårdskompetens söker timvikarierande Behandlingsassistenter till HVB-hemmet Kraftaverk i Gagnef. Välkommen som behandlingsassistent till ett HVB-hem med personlig prägel och med korta beslutsvägar.

Om företaget & tjänsten

HVB-hemmet Kraftaverk har sedan ett antal år specialiserat sig på män med missbruk, ibland med samtidiga psykosociala eller neuropsykiatriska funktionshinder t.ex. ADHD, ADD. Tankesättet och grunden är varsam 12-stegsbehandling. Behandlingsarbetet bedrivs med individfokus och med mycket personalstöd. KBT-baserade individuella samtal. Kraftaverk ligger i Gagnef i Dalarna med buss utanför dörren till bl.a. Falun och Borlänge, därifrån lätt att ta sig vidare med tåg eller buss.

I personalgruppen finns bland annat Behandlingsassistenter, Alkohol- och drogterapeuter, Leg. sjuksköterska med psykiatri- och distriktsköterskekompetens, Leg. läkare, specialist i psykiatri och Präst.

Arbetet som behandlingsassistent på Kraftaverk innebär att finnas som stöd för de boende på Kraftaverk i deras väg mott ett drogfritt liv. En viktig del är att initiera och delta i aktiviteter med de boende. Vissa behöver stöd med ADL medan andra har stort behov av att få prata om sina upplevelser och erfarenheter.

Krav på person

Vi söker dig som har intresse samt gärna kunskap och / eller tidigare erfarenhet inom HVB-hem med inriktning missbruk. Meriterande är kompetens inom KBT, Tolvstegsmodellen och MI.

Det är meriterande med vårderfarenhet och om du är utbildad undersköterska, detta är dock inget krav utan din personliga lämplighet för rollen som behandlingsassistent är avgörande.

I rollen som behandlingsassistent behöver du våga stå fast vid ditt ord/beslut samtidigt som du har en ödmjuk och prestigelös framtoning.

B-Körkort är ett krav.

Arbetstid och lön

Som timvikarie behöver du kunna arbeta olika tider, såväl dag- som kvälls- och nattpass. Även hela dygn kan förekomma. Kollektivavtal finns med Kommunal Bransch E.

Ansökan & tillsättning

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan inkl. meritförteckning till rekryteringsansvariga på Skandinavisk Sjukvårdskompetens. Tjänsterna ska tillsättas snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 11 mars 2019.

Kontaktuppgifter för frågor/ansökan

Namn: Kristian Carlehäll / Therese Lundstedt Niord
Tel:
072-853 35 55
E-post:
info@sjukvardskompetens.com

« GÅ TILLBAKA