Föreståndare sökes till Kraftaverk, Gagnef
27feb

Föreståndare sökes till Kraftaverk, Gagnef

Skandinavisk Sjukvårdskompetens söker just nu en föreståndare för anställning hos HVB-hemmet Kraftaverk i Gagnef. Välkommen som föreståndare till ett HVB-hem med personlig prägel, stor möjlighet att påverka det egna arbetet och med korta beslutsvägar.

Om företaget & tjänsten

HVB-hemmet Kraftaverk har sedan ett antal år specialiserat sig på män med missbruk, ibland med samtidiga psykosociala eller neuropsykiatriska funktionshinder t.ex. ADHD, ADD. Tankesättet och grunden är varsam 12-stegsbehandling. Behandlingsarbetet bedrivs med individfokus och med mycket personalstöd. KBT-baserade individuella samtal. Kraftaverk ligger i Gagnef i Dalarna med buss utanför dörren till bl.a. Falun och Borlänge, därifrån lätt att ta sig vidare med tåg eller buss.

I personalgruppen finns bland annat Behandlingsassistenter, Alkohol- och drogterapeuter, Leg. sjuksköterska med psykiatri- och distriktsköterskekompetens, Leg. läkare, specialist i psykiatri, och Präst.

Arbetet som föreståndare på Kraftaverk innebär att ansvara för den dagliga driften på HVB-hemmet med boendeplaceringar, personalfrågor och ekonomi. Därutöver ingår i tjänsten att delta i behandlingsarbetet. Uppskattningsvis utgör föreståndaruppgifterna ca 25 % av en heltidstjänst. Den totala anställningsgraden kan diskuteras. Som föreståndare sitter du med i koncernens ledningsgrupp.

Krav på person

Vi söker dig som är redo att ta nästa steg i karriären och eftersöker personlig utveckling. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av personalledning inom vård eller omsorg i kombination med en vilja och kompetens att arbeta kliniskt med missbruksbehandling. Vi ser en person som är trygg i sin roll och som gärna bor på orten eller i dess närhet.

Vi ser gärna att du har kunskap inom någon av metoderna KBT, 12-stegsmodellen eller MI. Personliga egenskaper och drivkrafter väger dock tyngst. Som formell föreståndare krävs högskoleutbildning, gärna inom socialt arbete, psykologi eller beteendevetenskap.

Arbetstid och lön och förmåner

Dagtid, anställningsgrad enl. ök. Det egna arbetet / arbetstiderna planeras fritt av föreståndaren.
Individuell lönesättning tillämpas, kollektivavtal finns med Kommunal Bransch E. Företaget erbjuder möjlighet till kompetensutveckling/vidareutbildning.

Ansökan & tillsättning

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan inkl. meritförteckning till rekryteringsansvariga på Skandinavisk Sjukvårdskompetens. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt. Sista ansökningsdag är den 11 mars 2019.

Kontaktuppgifter för frågor/ansökan

Namn: Kristian Carlehäll / Therese Lundstedt Niord
Tel:
072-853 35 55
E-post:
info@sjukvardskompetens.com

« GÅ TILLBAKA