health-2082630_640
29aug

Föreståndare till behandlingshem

Tjänsten utgör en kombinationstjänst som innebär goda möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten skräddarsys efter rätt person! Välkommen som föreståndare till en koncern med vårdboenden med en personlig prägel.

Om koncernen & tjänsten

Koncernen Stockrosen Vård och Omsorg AB bedriver vårdboenden med inriktning på vård och behandling för personer med missbruksproblem, psykiska och psykosociala problem. Vårdboendet Älvstorp i Nora och Hasslegården i Mariestad söker en föreståndare i kombinerad tjänst med sjuksköterska som vill ha en ny utmaning. På respektive enhet finns en verksamhetschef som ombesörjer den löpande driften kopplat till personal, beläggning och inköp. Föreståndare och verksamhetschef arbetar sida vid sida med tydlig gränsdragning mellan arbetsuppgifter. I koncernen finns också flera sjuksköterskor för sedvanligt sjuksköterskearbete. Att ge stöd till kollegor i verksamheten utgör en naturlig del i tjänsten.

Läs mer om oss: https://crispa.se/hasslegarden/

Arbetet som föreståndare/ sjuksköterska innebär arbetsuppgifter såsom;

  • Medicinska rutiner
  • IVO-frågor
  • Tillståndsfrågor
  • Avvikelsehantering
  • In/utskrivningshantering
  • Fungera som en länk mellan vårdtagare och andra vårdgivare på olika nivåer

Krav på person

För tjänsten krävs att du är leg. sjuksköterska. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av yrket och goda kunskaper inom både psykiska och fysiska funktionsnedsättningar.

Du är strukturerad och intresserad av att arbeta med kvalitetsfrågor kopplat till ditt yrkesområde.

För denna tjänst ser vi en person som trivs med att arbeta självständigt och som gärna är delaktig i att driva utvecklingen på vårdboendena.

Arbetstider

Arbetstiderna är vardagar, dagtid. Tjänstens anställningsgrad utgår från 100 % men diskuteras i samband med samtal om tjänstens innehåll och kandidatens önskemål.

Ansökan & tillsättning
I denna rekryteringsprocess stöttas Hasslegården av Skandinavisk Sjukvårdskompetens. Skicka din ansökan via e-post till Therese Lundstedt Niord på Sjukvårdskompetens. Tjänsten ska tillsättas under hösten 2019.

Kontaktuppgifter för frågor/ansökan
Namn: 
Therese Lundstedt Niord Tel: 072-853 35 55 E-post: info@sjukvardskompetens.com

Varmt välkommen med din ansökan!

« GÅ TILLBAKA