Sjuksköterska sökes till Älvstorps vårdhem
3maj

Sjuksköterska sökes till Älvstorps vårdhem

Älvstorps

Skandinavisk Sjukvårdskompetens söker just nu en sjuksköterska för anställning alt. underkonsultuppdrag hos Älvstorps vårdhem i Nora. Välkommen som sjuksköterska till ett vårdhem med personlig prägel, stor möjlighet att påverka det egna arbetet och med korta beslutsvägar.

Om företaget & tjänsten

Älvstorps vårdhem är ett HVB-hem med som drivs i privat regi och vänder sig till vuxna med missbruksproblem, främst alkohol. Boendet har 6 avdelningar varav två är lite mindre. Teamet på boendet består av läkare, sjuksköterskor, undersköterska och socialpedagog. På Älvstorps vårdhem lagas maten från grunden av de anställda kockarna. Som anställd får du självklart lunch mot kostavdrag.
Arbetet innebär sedvanliga sjuksköterskeuppgifter såsom;

  • Kontroll av blodtryck, blodvärde, blodsocker
  • Information om olika mediciner, dosettdelning
  • Rond tillsammans med läkare
  • Uppföljning av de boendes sjukdomar
  • Såromläggningar av olika slag, bedömning av utslag
  • Rådgivning kring livsstilsförändringar

Krav på person

För tjänsten krävs att du är leg. sjuksköterska. Du har troligen några års erfarenhet av yrket och goda kunskaper inom missbruksvård. B-körkort är ett plus men inget krav. För denna tjänst ser vi en person som trivs med att arbeta självständigt och som gärna arbetar på en mindre arbetsplats i naturskön miljö.

Arbetstider:

Arbetstiderna är vardagar 07:30-16:30 samt beredskap enligt överenskommet schema. Tjänsten är heltid men även lägre anställningsgrad kan diskuteras om detta är ett önskemål hos den sökande.

Ansökan & tillsättning

Sök tjänsten genom att skicka en ansökan till Therese på Sjukvårdskompetens. Tjänsten ska tillsättas snarast möjligt, så sök redan idag!

Kontaktuppgifter för frågor/ansökan:

Namn: Therese Lundstedt Niord
Tel:
072-853 35 55
E-post:
info@sjukvardskompetens.com

Skandinavisk Sjukvårdskompetens AB tillhandahåller tjänster inom områdena utredning, rekrytering, bemanning samt kompetens- och verksamhetsutveckling.


V
armt välkommen med din ansökan!

« GÅ TILLBAKA