Undersköterska [natt] till Älvstorps vårdhem, Nora
26aug

Undersköterska [natt] till Älvstorps vårdhem, Nora

Älvstorps Vårdhem söker en ny initiativrik undersköterska för nattarbete. Välkommen med din ansökan till ett vårdboende med personlig prägel!

Om företaget & tjänsten
Älvstorps Vårdhem utgör ett av fem vårdboenden i koncernen Stockrosen Vård och Omsorg ABÄlvstorps Vårdhem är ett av Sveriges mest erfarna behandlingshem för personer med psykiska och psykosociala problem i kombination med missbruk. Läs mer om Älvstorp på: www.vardhem.se

Tjänsten
Din huvudsakliga uppgift är att säkerställa kvalitativ, personligt och trygg omsorg för de boende som vistas på vårdhemmet. Detta arbete innefattas av ett nattligt arbete av insatser där du bland annat sköter ett medicinskt omvårdnadsarbete utifrån delegering av sjuksköterska. Arbetet inkluderar vissa städuppgifter som sker under natten.

Krav på person
Vi söker dig med hög servicekänsla, god samarbets- och kommunikationsförmåga samt en vilja och engagemang att driva den bästa vården med hög kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, såsom social kompetens, lyhördhet, och god samarbetsförmåga. Du förväntas vara ansvarstagande, ha ett tydligt förhållningssätt samt vara duktig på att dokumentera samt jobba självständigt.

Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift i och med att arbetet ställer krav på kommunikation och dokumentation.

Utbildad undersköterska eller annan likvärdig utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. B-körkort är ett krav. Resor kan förekomma i tjänsten.

Arbetstider
Arbetstiderna är kvällstid och natt. Tjänstens anställningsgrad utgår från 75% men diskuteras i samband med samtal om tjänstens innehåll och önskemål.

Ansökan & tillsättning
I denna rekryteringsprocess stöttas Älvstorps Vårdhem av Skandinavisk Sjukvårdskompetens. Skicka din ansökan via e-post till Daniel Belsby på Älvstorps Vårdhem. Rekryteringen sker löpande med sista ansökningsdag 22 september och vi önskar att tjänsten tillsätts snarast möjligt.

Kontaktuppgifter för frågor/ansökan
Namn: Daniel Belsby Tel: 070 – 0079361, daniel.belsby@vardhem.se

Varmt välkommen med din ansökan!

« GÅ TILLBAKA