ladda ned
13jun

Vill du också jobba på Sturebadet?

Sturebadets stora satsning inom hälsa och förebyggande vård fortsätter och numera i en helt specialbyggd lokal i Sturegallerian, vägg i vägg med deras anrika SPA. Den nya lokalen är utformad för att uppnå Sturebadets önskemål kring kvalitativ service, inredning och personligt bemötande med fokus på hälsa och livsstilsfrågor.

Är du intresserad av att följa med på deras resa?

Lediga tjänster

Chefsläkare till Executive
Verksamhetens expansion innebär ytterligare behov av utökning i personalstyrkan, där tidigare ansvarig läkare håller på att trappa ned sitt engagemang. Sturebadet behöver därav en ny chefsläkare inom allmänmedicin med företagskompetens.

Är du erfaren och bekväm i en ledande ansvarsroll så har du en mycket spännande verksamhet att vara med och utveckla. Du kommer också verka som medicinskt ansvarig för Sturebadet Health Care.

Leg. sjuksköterska
Inom denna position kommer du vara med och driva samt utveckla hälsokonceptet Executive, med arbetsuppgifter som inkluderar försäljning, kundmöten, hälsoundersökningar och koordinera undersökningar. I detta arbete ingår även administrativa arbetsuppgifter. Företagskompetens är meriterande.

Företagssköterska
Sturebadet söker en företagssköterska till deras företagshälsa med tidigare arbetserfarenhet inom mindre företagshälsa. Du behöver ha förmågan att aktivt driva företagshälsans arbete i team, både inom företaget och med övriga verksamheter inom Sturebadet Health Care.

Sturebadet söker dig som har ett gediget hälso och livsstilsintresse, och det är meriterande om du har en genomgången hälsoprofilsutbildning och ABC/HLR.

Specialistläkare
I och med Sturebadets expansion söker de kontinuerligt efter en mängd läkare med olika specialistkompetenser till deras försäkringsmottagning. Är Sturebadets koncept lockande och har du en önskar att vara med och utveckla detta, skicka gärna en intresseanmälan till oss.

Vid intresse
Är det någon av Sturebadets lediga tjänster som intresserar dig och du känner dig lämpad för positionen, skicka en intresseanmälan till:
therese@sjukvardskompetens.com

Mer information om företaget:
http://www.sturebadethealthcare.se/

« GÅ TILLBAKA