Hoppa till innehåll

Om oss

Vi är ett företag med inriktning Psykiatri, Hälsa samt Personal & Organisation. Vår ambition är att erbjuda våra kunder verklig nytta, såväl företag som individer. För att göra detta, måste vi vara attraktiva för de duktigaste klinikerna, de läkare, sjuksköterskor, psykologer och övriga specialister som vill utvecklas i sitt kliniska arbete. Vårt dotterbolag heter Mottagning Bergmästaren och erbjuder ett stort utbud av vårdtjänster för såväl företag som offentliga organisationer och privatpersoner.

Vi finns etablerade i Falun, Västerås, Uppsala, Örebro, Gävle och Sundsvall Här finns mer information om hur du hittar till oss.

Vårt team

VD

Therese Lundstedt Niord

Personalvetare och fil. Mag. i Arbetsliv och hälsa

Therese har spetskompetens inom arbetsrättslig lagstiftning och arbetsmiljöfrågor.

therese@sjukvardskompetens.com

HR-Koordinator

Sofia Nilsson

Personalvetare

Sofia arbetar med intern personalplanering samt konsultativt gentemot verksamhetens kunder i HR-frågor; arbetsrätt, arbetsmiljörätt och arbetslivsinriktad rehabilitering.

sofia@sjukvardskompetens.com

Andreas Bergman

Personalvetare

Andreas arbetar med intern personalplanering samt konsultativt gentemot verksamhetens kunder i HR-frågor; arbetsrätt, arbetsmiljörätt och arbetslivsinriktad rehabilitering.

andreas@sjukvardskompetens.com

Styrelse

I styrelsen för Skandinavisk Sjukvårdskompetens sitter ordförande Stefan Holgersson samt Johannes Eriksson, Olof Skarman och Therese Lundstedt Niord.

För kontakt med styrelseordförande, kontakta Stefan Holgersson via stefan@sjukvardskompetens.com