Om oss

Vi är ett nischbolag med ambition att erbjuda våra kunder verklig nytta och samtidigt utveckla sjukvården. För att göra detta, måste vi vara attraktiva för de duktigaste klinikerna, de läkare, sjuksköterskor, psykologer och övriga specialister som vill utvecklas i sitt kliniska arbete, snarare än att bara fylla en schemarad. Vi erbjuder relevant vidareutbildning, handledning, coachning, nätverk med regelbundna nätverksträffar, och inte minst möjligheten att själv styra över din utveckling som kliniker.

Vårt team

Verksamhetsledare

ssk_teamet_therese
Therese Lundstedt Niord
Personalvetare och fil. Mag. i Arbetsliv och hälsa.
Therese har spetskompetens inom arbetsrättslig lagstiftning och arbetsmiljöfrågor.
therese@sjukvardskompetens.com


HR-Koordinator

Sofia Nilsson
Personalvetare
Sofia arbetar med intern personalplanering samt konsultativt gentemot verksamhetens kunder i HR-frågor; arbetsrätt, arbetsmiljörätt och arbetslivsinriktad rehabilitering.
sofia@sjukvardskompetens.com

Andreas Bergman
Personalvetare
Andreas arbetar med intern personalplanering samt konsultativt gentemot verksamhetens kunder i HR-frågor; arbetsrätt, arbetsmiljörätt och arbetslivsinriktad rehabilitering.
andreas@sjukvardskompetens.com

Styrelse
I styrelsen för Skandinavisk Sjukvårdskompetens sitter ordförande Stefan Holgersson samt Johannes Eriksson och Therese Lundstedt Niord. För kontakt med styrelseordförande, kontakta Stefan Holgersson via stefan@sjukvardskompetens.com