Hoppa till innehåll

Öppet – men allt är inte som vanligt!

Många frågar oss om mottagningsverksamheten är öppen som vanligt. På den frågan är svaret – Ja, nästan som vanligt. Orsaken är viktig, våra patienter och kunder behöver oss nu. Många till och med mer än tidigare.

Vi har gjort en hel del förändringar för att anpassa oss till rådande omständigheter som påverkar en hel värld just nu. Samtidigt försöker vi upprätthålla den viktiga funktion som vår verksamhet fyller för de personer och företag som behöver vårt stöd för att möta den katastrofala situation som nu pågår.

Våra anpassningar
Vår mottagning på Kaserngården i Falun håller alltså öppet men vi tar emot färre på plats och vi träffar fler per telefon. Vi hoppas på överseende om våra väntetider i vissa fall är längre än vanligt.

Vi turas om att arbeta hemifrån och vi är noga med att inte vara på arbetet om vi känner förkylningssymtom. Om samma sak informerar vi de fåtalet patienter och kunder som besöker oss. Vi håller avstånd och vi anpassar våra undersökningar för att minimera riskerna för smittspridning. Situationen utvärderas dagligen och vi beaktar Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Vi tar alla de beslut som behövs för att bedriva en trygg och säker verksamhet för våra kunder, patienter och personal.

Vid frågor om hur vi arbetar just nu, hör av dig!

Therese Lundstedt Niord
VD, Mottagning Bergmästaren AB
Skandinavisk Sjukvårdskompetens AB

therese@sjukvardskompetens.com
023-669 51 55