Hoppa till innehåll

Psykiatri

Inom området Psykiatri tillhandahåller vi utredningar, samtalsstöd, terapi, utbildning och personalhandledning. Våra tjänster erbjuds till såväl individer som företag och organisationer med insatser på plats på våra mottagningar liksom med stöd av vår säkra och väl fungerande digitala plattform.

Kvaliteten i vårt tjänsteutbud inom området psykiatri säkerställs genom en kontinuerlig kompetenshöjning, ett lärande genom erfarenhetsutbyte och inspiration över professionsgränserna.

Neuropsykiatriska utredningar

Vi, tillsammans med vårt dotterbolag Mottagning Bergmästaren, är utförare av neuropsykiatriska utredningar. Vårt team av psykiatriker och psykologer inleder utredningar inom en månad från bokningstillfället.

Handledning

Professionell handledning till personalgrupper och enskilda individer. Våra erfarna psykologer och socionomer handleder på plats hos oss, digitalt eller i er verksamhet, allt efter era behov.

Terapi och samtalsstöd

Befinner du/ni er i en situation med tankar och funderingar som är svåra att hantera på egen hand? Har du medarbetare som du vill hjälpa? Med våra psykologer och beteendevetare kan vi erbjuda såväl psykoterapi som samtalsstöd på våra mottagningar eller digitalt.

Psykosociala bedömningar

Våra beteendevetare utför psykosociala bedömningssamtal för er som behöver ett skriftligt utlåtande inför en behandling med donerade könsceller. Bokning av bedömningssamtal görs via vår koordinator. Vi arbetar digitalt med dessa bedömningar.

Vänligen skriv in dig om du intresserad av att boka ett bedömningssamtal

Vi använder en app från Kind för effektiv och säker kommunikation.